Ramses Fade Training

 • Datum

  Maandag 19 september 2022

 • Tijd

  van 10:00 tot 17:00

 • Model nodig

  Heren model. Voorwaarden: opscheren om de juiste fading technieken toe te passen

 • Kosten excl. BTW

  209,00

Ik ben Ramses Versluis, oprichter en eigenaar van Re-Touch Hairstyling.

Op mijn 16e ben ik begonnen met knippen. Het was toen vooral een hobby naast mijn studie en ik knipte voornamelijk het haar van mijn Surinaamse en Antilliaanse vrienden. Na het afronden van mijn MHBO-economie opleiding ben ik de kappersopleiding gaan volgen. Tijdens deze opleiding heb ik bij verschillende kapsalons en barbershops gewerkt en kwam ik tot de ontdekking dat mijn passie vooral bij het heren kappersvak ligt. Op mijn 21e kreeg ik de kans om mijn eigen kapsalon te openen in Winkelcentrum De Punt in Zuilen, Utrecht. In 2012, na ruim 12 jaar in mijn eentje een kapsalon te hebben gerund, vond ik dat het tijd was om een team samen te stellen en uit te breiden. Ik ging op zoek naar een grotere locatie en collega’s met dezelfde toekomstvisie. Samen streven wij naar meer erkenning voor de Black-/Mixed Hair barbier in Nederland. Op het moment ligt mijn ambitie bij het lesgeven en wil ik mijn ervaring en vakkundigheid op het gebied van het heren kappersvak en figuur scheren overbrengen op andere kappers.

Wil jij een makkelijke manier leren om het haar te faden zonder veel tijd te besteden aan het wegwerken van randen? Kom dan naar deze training!!!
Ramses leert je om op een makkelijke manier de mooie fading overgang te maken zonder lijnen en randen. Hij vertaalt de “schoolse” manier naar de hedendaagse barber technieken. Deze technieken zijn makkelijk toe te passen, zowel op Europees haar als op Black hair.

De training bestaat uit in de ochtend een look and learn en na de lunch gaan jullie zelf op modellen aan de slag met 1 van de technieken.

Aanmelden:
Meld je aan via deze link